Hoogwerker huren bij JKoops Techniek

Werken op hoogte? Dat doet u veilig, gemakkelijk en snel met een hoogwerker van Koops Techniek. Wij bieden totaaloplossingen voor werken op hoogte met verschillende hoogwerkers, maar ook rolsteigers. Voor welke werkzaamheden u ook een hoogwerker zoekt, bij Koops Techniek vindt u een hoogwerker die aansluit bij uw klus. Een hoogwerker huren gaat bovendien, indien gewenst, gepaard met specialistisch advies van ons ervaren medewerkers. Bekijk hier ons aanbod hoogwerkers en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanhanger hoogwerker

Aanhangerhoogwerker
werkdiagram
Werkdiagram aanhangerhoogwerker D=2,15M F=1,65M G=4,4M J=6,2M gewicht 2000KG

Waarom een hoogwerker huren?

Zelf een hoogwerker aanschaffen is een zeer grote investering die vaak gepaard gaat met allerlei randzaken die extra kosten met zich meebrengen, zoals een vaste opslagplaats voor de hoogwerker en onderhoud van de hoogwerker. Een hoogwerker huren bij Koops Techniek is daarom een goed alternatief. Wij begrijpen dat u wellicht maar voor één dag een hoogwerker nodig heeft en helpen u graag aan de juiste hoogwerker voor uw klus. Maar u kunt onze hoogwerkers natuurlijk ook voor een langere periode huren. Dankzij onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, prettige service en ons brede aanbod gingen al vele huurders u voor met het huren van een hoogwerker.

Huurprijzen hoogwerkers

Type HoogwerkerWerkhoogteDAGPRIJSWeekprijs
Aanhanger hoogwerker17M€240€720
Schaarhoogwerker 8M€150€280
Schaarhoogwerker10M€180€380
Prijzen zijn incl. btw. De borg voor het huren van een hoogwerker is €150 en de bezorgkosten zijn €50 (straal 20km). kosten voor verzekering zijn afhankelijk van huur periode en word daar over berekend

Wilt u een hoogwerker huren?

Een hoogwerker huren is vrij eenvoudig. Een hoogwerker kunt u telefonisch reserveren via 0516 51 20 53