Gipsplaten lift huren bij JKoops Techniek

Gipsplaten aan het plafond monteren is een normaal gesproken een klus voor 2-3 mensen, maar met deze gipsplatenlift is het een 1 mans klus geworden!

Deze handige gipsplatenlift tilt iedere gipsplaat met gemak tot een hoogte van maar liefst 3 en maximaal 4,65 meter. Deze lift kan gipsplaten zowel horizontaal als schuin vasthouden op de gewenste plek. Dat maakt deze lift dus geschikt voor zowel horizontale plafonds als schuine onderkanten van daken. Verder is deze gipsplatenlift qua lengte en breedte aan te passen aan iedere gipsplaat. Met de uitklapbare handlier kan de lift moeiteloos omhoog bewogen worden. Dankzij het stevige onderstel met drie lichtlopende nylon zwenkwielen kan de gehele lift inclusief gipsplaat moeiteloos naar de plek gereden worden waar de gipsplaat gemonteerd dient te worden.

Het gehele mechanisme van deze gipsplatenlift is eenvoudig in elkaar te zetten zonder schroeven te hoeven gebruiken. Zo kan de gehele stellage na gebruik ook weer gedemonteerd opgeslagen worden zonder veel ruimte in te nemen. 

platenlift

Specificaties
– Kleur frame: Zwart
– Maximaal hefgewicht: 68 kg
– In hoogte verstelbaar van 140 tot ± 465 cm (horizontaal plafond)
– Lastarmen uittrekbaar tot 290 cm
– Zwenkwielen met rem: 3 x Ø100 mm
– Hellingshoek: 60°
– Gewicht: ± 47 kg
– Afmetingen in elkaar: ± 153 x 140 x 185 cm (lxbxh)

Huurprijzen gipsplaten lift

Wilt u een gipsplatenlift huren?

Type gipsplaten liftHefhoogteDAGPRIJSWeekprijs
Gipsplatenlift 1,40 t/m 4,65
Prijzen zijn incl. btw. De borg voor het huren van een gipsplaten lift is €150 en de bezorgkosten zijn €50 (straal 20km).

Een gipsplatenlift huren is vrij eenvoudig. Een gipsplatenlift kunt u telefonisch reserveren via
0516 51 20 53